Lux si eleganta in Santorini

Thursday, February 9, 2012 11:07
Postat in categoria Europa de Travel Guru

Cine crede ca pentru hoteluri de lux cu privelisti care iti taie respiratia trebuie sa calatoresti jumatate de glob, se inseala. Desigur poate Maldive sau Bahamas suna mai exotic dar ce ziceti de acest hotel din Santorini, Grecia?

Situat in satul Imerovigli pe insula Santorini din Grecia, hotelul CSky este ridicat pe varful unei stanci la 300 de metri peste nivelul Marii Egee. Hotelul se afla la numai cateva minute distanta de Fira, capitala insulei Santorini ceea ce face din acest hotel de lux o destinatie care ofera atat intimitate cat si acces facil la toate barurile, cafenelele si magazinele din oras. De la hotel se ajunge usor cu masina si la Aeroportul International din Santorini.

Dar de ce sa mergeti cu masina de la aeroport cand hotelul ofera transfer cu elicopterul pentru oaspetii sai cu dare de mana. Cel mai probabil nici nu exista altfel de turisti, avand in vedere ca cele mai iefinte camere de la acest hotel pornesc de la 270 de euro si ajung si la 900 de euro pe noapte. Hotelul este destinat in exclusivitate adultilor, in principal datorita felului in care sunt construite piscinele cu privelisti extraordinare. Pana cand veti avea ocazia sa petreceti cateva nopti la acest hotel recent construit in Santorini va lasam sa admirati cateva poze mai mult decat sugestive 🙂

Poze Hotel CSky Santorini

Scrie parerea ta despre acest articol aici

Un comentariu la “Lux si eleganta in Santorini”

  1. Arcky says:

    March 13th, 2012 at 9:53 PM

    Oriunde este un lux, daca nu ai bani nu ai lux.

Adauga un comentariu