Poza saptamanii – Pamukkale, Turcia

luni, iulie 27, 2009 9:37
Postat in categoria Poza Saptamanii de Travel Guru

Pamukkale este un loc unic in lume, faimos pentru formatiunile sale geologice foarte interesante dar si pentru obiectivele istorice din zona

Pamukkale, Turcia

Pamukkale, Turcia

De-a lungul a mii de ani, apele bogate in calciu au construit depozite de culoare alba care fac din peisajul de astazi unul cu adevarat spectaculos.

Scrie parerea ta despre acest articol aici
Tags: , ,

4 comentarii la “Poza saptamanii – Pamukkale, Turcia”

 1. Ralucutza says:

  iulie 27th, 2009 at 4:40 PM

  E foarte frumoasa poza saptamanii, am fost si eu in turcia anul asta, insa nu am ajuns pana la Pamukkale, imi pare tare rau. Mi-am propus sa mai merg in turcia inca o data si cu siguranta nu o sa mai ratez sa vizitez Pamukkale.

 2. Mihaela says:

  iulie 28th, 2009 at 11:14 AM

  Eu voi merge in Turcia in septembrie si am pe lista de obiective si Pamukkale. D-abia astept sa vad minunatia asta a naturii.

 3. Razvan Pascu says:

  iulie 30th, 2009 at 11:38 AM

  Si eu am in plan un circuit prin toata Turcia pt ca e super frumoasa. Iar Pamukkale si Capadochia imi plac la nebunie. Daca ajungi inaintea mea, astept feedback. :)

 4. Dana says:

  septembrie 28th, 2010 at 11:47 PM

  Si eu numai ce m-am intors din Turcia, si din Pamukkale, loc pe care mi l-am dorit foarte mult sa-l vad. Nu se ajunge atat de usor acolo, iar daca ajungeti in Turcia, nu se poate rata asa ceva!!! Ceea ce simti cand esti acolo nu se poate reda in cuvinte. Este intradevar o minune a naturii !

Adauga un comentariu