My Travel Guru

Bilete de avion la tarife de criza

Compania low-cost JetBlue din Statele Unite a scos pe piata un permis de calatorii nelimitate cu avionul.

Cu ajutorul acestui permis turistii sau cei nevoiti sa calatoreasca in interes de afaceri pot face economii seriose. Toata lumea se intreaba daca JetBlue va pierde sau va castiga bani cu aceasta oferta aproape incredibila. Pentru 599$, clientii pot cumpara un bilet de avion care le permite sa calatoreasca spre oricare dintre cele 56 de destinatii internationale si interne ale companiei, oricat de des doresc in perioada 8 Septembrie – 8 Octombrie.

Posesorii acestui permis vor avea acces la orice loc disponibil in avion, in orice zi, atata timp cat isi rezerva locul cu trei zile inainte de data zborului. Daca nu folosesc rezervarea facuta, vor trebui sa plateasca o suprataxa de 100$ iar permisul va fi suspendat pana la achitarea suprataxei.

Bilete de avion JetBlue

Bilete de avion JetBlue

Oferta companiei JetBlue pare sa fie o afacere excelenta pentru turistii care planuiesc sa calatoreasca de cel putin doua ori in luna promotiei. Cel mai ieftin zbor al companiei JetBlue de la New York la San Francisco si retur costa 344.8$. Asadar doua astfel de zboruri cu noul permis inseamna deja o economie. Exista si oameni care sustin ca oferta companiei nu este atat de nebuneasca pentru ca JetBlue ofera zboruri spre un numar mic de destinatii si tarifele sunt in general in jur de 99$ pentru un bilet de avion. Exemplul cu zborul spre San Francisco poate fi neconcludent. Unii oameni ar trebui sa calatoreasca de cel putin 6 ori pentru a economisi bani, folosindu-se de aceasta oferta. Tot scepticii acestei oferte de senzatie au remarcat ca septembrie si octombrie sunt luni moarte pentru companiile aeriene deoarece vacantele se imputineaza simtitor in aceasta perioada.

Permisele trebuiesc cumparate pana la 21 August si includ toate taxele cu exceptia zborurilor spre Puerto Rico si a destinatiilor internationale. Calatorii care si-au achizitionat deja un bilet in perioada promotiei il pot schimba cu un permis nelimitat daca acest lucru ii avantajeaza.

Oferta companiei JetBlue este doar una dintre ofertele halucinante ce au aparut in aceasta perioada. Hotelurile din toata lumea micsoreaza preturile pentru a atrage turistii tot mai putini. Oare cand o sa vedem o astfel de oferta la o companie ce are zboruri si in Romania? šŸ™‚

One thought on “Bilete de avion la tarife de criza

  1. Cecilia Z.

    Cea mai mare greseala a fost dupa ce am platit pentru un bilet de avion lowcost.

    Am vazut la check in ca bagajul este un pic mai mare, iar pentru asta trebuie sa platesc in plus fata
    de costul biletului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.