My Travel Guru

City break Barcelona

Barcelona este o destinatie perfecta pentru un city break.

Conceptul de city break prinde din ce in ce mai bine si intre turistii romani. In Barcelona exista un amestec aproape electrizant de traditie catalana, spaniola si o varietate internationala debordanta din punct de vedere al specialitatilor culinare. Mancarea si bogatia acesteia constituie un motiv excelent pentru un city break in Barcelona. Specialitatile din fructe de mare sunt disponibile la tot pasul, in restaurantele si cafenele de pe plaja. In aceste localuri este o adevarata placere sa te bucuri de toate minunatiile culinare specifice Barcelonei in compania unei carafe de sangria.

City Break Barcelona, Spania

City Break Barcelona, Spania

Un city break in Barcelona poate fi interesant si din cauza vietii de noapte din oras. Barcelona este unul dintre orasele din Europa care traieste cel mai frumos noaptea. Baruri in care poate fi servit un cocktail si se poate asculta muzica de toate felurile, sau cluburi de noapte pot fi gasite si ele din abundenta in acest oras unic.

Arhitectura excentrica a cladirilor, unele dintre ele proiectate de Antoni Gaudi iar altele inspirate de stilul sau genial, dau Barcelonei un spirit unic care face turistii sa traiasca din plin si sa se bucure la maxim de un city break in Barcelona. La Pedrera, Casa Batllo si Parc Guell sunt exemple perfecte ale operei acestui mare om. La fel este si capodopera sa, minunea arhitecturala, catedrala La Sagrada Familia, care este inca in constructie chiar daca lucrul a inceput in 1882. Nici un city break in Barcelona nu poate fi considerat complet fara o vizita in acest loc remarcabil de unde La Sagrada domina cerul de deasupra orasului Barcelona.

Cu un aeroport ce se afla la mai putin de 15 km de centrul orasului si cu o gama extrem de larga de oferte de cazare disponibile, excursiile de tip city break la Barcelona sunt extrem de populare pe tot timpul anului. Un city break in Barcelona poate fi combinat si cu un concert sau orice alta manifestare culturala avand in vedere ca in Barcelona se organizeaza foarte des astfel de evenimente. Barcelona, acest oras extraordinar, isi asteapta turistii cu bratele deschise pentru cele mai palpitante city break-uri din Europa!

Incearca sa cauti cazare in Barcelona pe Booking pentru un city break de vis in orasul lui Gaudi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.