My Travel Guru

Excursii in orasul natal al lui Michael Jackson

Intreaga nebunie legata de Michael Jackson continua!

Cand anuntul privitor la moartea lui Michael Jackson a inceput sa circule in jurul globului la sfarsitul lunii iunie, canalele media au luat-o razna. Toata lumea a urmarit non-stop, zi dupa zi stiri despre moartea lui Michael Jackson, ceremoniile de comemorare si momente din viata starului.

Gary, Indiana

Gary, Indiana

Posturile TV au vorbit despre copiii sai, despre starea sa precara de sanatate si despre tot felul de zvonuri privitoare la cauza mortii artistului. Zvonurile si controversele au circulat in jurul felului in care a murit la fel cum au circulat de-a lungul intregii sale vieti in jurul fiecarui gest pe care-l facea. Posturile de televiziune cu specific muzical, VH1 si MTV, au adus omagii contributiei sale la muzica ultimelor decenii. Probabil daca aveam si un post cu specific culinar am fi putut urmari un weekend intreg despre mancarurile sale preferate. Chiar si inmormantarea a fost televizata pentru ca “regele muzicii pop” sa poata urca pentru ultima data pe scena; de data aceasta intr-un sicriu placat cu aur care se zvoneste ca ar fi costat 25.000 de dolari.

Tocmai cand toata lumea credea ca aceasta intreaga frenezie legata de Michael Jackson se mai potoleste, a aparut o companie care ofera tururi cu autocarul in orasul unde s-a nascut Michael Jackson – Gary, Indiana. Pentru doar 55$, doritorii pot vizita locuri istorice cum ar fi casa in care acesta a copilarit, de pe 2300 Jackson Street, liceul pe care l-a absolvit si locul in care “The Jackson Five” au sustinut prima lor reprezentatie. Conform companiei care organizeaza tururile, prezentarile din timpul turului sunt facute de localnici din Gary care i-au cunoscut pe membrii familiei Jackson, sau de prieteni ori colegi de clasa. Aceiasi reprezentanti ai companiei promit povestiri si informatii care nu au mai fost auzite despre Michael Jackson si familia acestuia.

Primul tur se va lansa sambata, pe 25 iulie. Aceste excursii vor porni din partea de sud a orasului Chicago iar durata unei astfel de excursii va fi de aproximativ patru ore. Iata ca exista intreprinzatori care profita pana si de cele mai tragice evenimente.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.