My Travel Guru

Frumusetea pitoreasca din Insula Corfu

Insula Corfu este cunoscuta ca fiind una dintre cele mai frumoase insule grecesti.

Daca v-ati decis sa vizitati Corfu (insula numita si Kerkyra sau Korfu) atunci pregati-va sa vedeti una dintre cele mai frumoase insule ale Greciei din Marea Ionica. Insula Corfu este un amalgam de frumuseti naturale, sate traditionale si locuri arheologice. Insula Corfu este situata in partea de nord a Marii Ionice, chiar la intrarea in Marea Adriatica. Este a doua insula ca marime dintr-un grup de insule numit Insulele Ionice Grecesti. Corfu este insula miracolelor si a minunilor unde in fiecare moment peisajul se schimba fara a afecta armonia locurilor ce te inconjoara.

Insula Corfu

Insula Corfu

In Corfu turistii au destule posibilitati de a se simti bine si de a isi petrece timpul liber. Plajele sunt excelente, sporturile acvatice pot fi practicate aproape peste tot si exista a plenitudine de baruri si restaurante care contribuie la posibilitatea petrecerii unor vacante minunate.

Cu peisajele sale extraoridinar de frumoase nu este de mirare faptul ca insula Corfu a atras o multime de artisti si scriitori, de la Goethe la Oscar Wilde si de la Alfred Sisley la Edward Lear.

Grecii din Corfu isi dau si ei silinta din rasputeri ca turistii care vin aici sa isi petreaca vacanta sa se simta cat mai bine; se organizeaza tot felul de manifestari artisitice menite sa intretina atmosfera pe intreaga durata a sezonului estival.

Insula Corfu are o capitala cu o arhitectura extraordinara dar si o multime de sate foarte pitoresti si autentice. Acestea sunt situate pe varfuri sau intre muntii insulei sau chiar pe coasta. Insula Corfu este o destinatie preferata de multi turisti romani insa si turistii din vest sunt interesati de aceasta destinatie de vacanta.

Pentru cazare in Corfu puteti consulta urmatoarea oferta de cazare in Corfu

2 thoughts on “Frumusetea pitoreasca din Insula Corfu

  1. Ralucutza

    Si eu imi doresc de ceva timp sa ajung pe aceasta insula, unde ma pot relaxa! Mi-au zis prietenii care au fost ca este cea mai verde insula a Greciei, pur si simplu te pierzi in peisajul sau mirific. Este perfecta pentru o saptamana de relaxare, de plaja fara sa te mai gandesti ce se va mai intampla dupa ce iti vei termina vacanta. Este un mic paradis verde care merita vizitat macar o data, chiar daca o sa vrei sa mai mergi o data si inca o data, insula Corfu este un loc unic prin peisajele ei si prin frumusetile naturale. ๐Ÿ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.