My Travel Guru

Hotel de sapte stele in Antalya, Turcia

Hotelul de sapte stele din Antalya, Turcia, a fost inaugurat in 2009 si are o suprafata de 180.000 mp. La receptia de inaugurare a acestui hotel impresionant au participat Mariah Carey si Tom Jones. Fiecare dintre cei doi artisti a castigat cate un milion de euro pentru a canta mai putin de o ora. Alte celebritati prezente la inaugurare au fost Richard Gere, Sharon Stone, Seal sau Paris Hilton. Acestia au primit cate 12.500 de euro pentru a se plimba cu gondola prin piscinele imense ale hotelului de sapte stele din Antalya. Sumele par nesemnificative pe langa costurile de constructie ale hotelului, care se ridica la peste un miliard de euro.


mariah01s

Mariah Carey la Mardan Palace

Cei care au construit hotelul Mardan Palace nu au facut niciun rabat. Antichitatile superbe si apartamente luxoase iau ochii pana si celor mai pretentiosi turisti. Cu un design inovativ, servicii de prima clasa si amenajari exceptionale, acest hotel redefineste ospitalitatea turceasca. Marden Palace este ideal pentru o vacanta relaxanta, o escapada romantica, o intalnire de afaceri sau pentru deconectare intr-o atmosfera intima si linistita.

Camerele oaspetilor sunt magnific decorate cu arhitectura inspirata din palatele Imperiului Otoman. Facilitatile sunt scoase in evidenta de decoratiuni Hermes. Sisteme multimedia interactive foarte avansate cu ecrane LCD si accesul WiFi la internet aduc un plus de confort. Serviciile non-stop al unui valet sunt disponibile pentru fiecare apartament.

Hotelul Mardan Palace are 11 restaurante si 14 baruri, care stau la dispozitia oaspetilor pentru a se putea bucura de savoarea fiecarui preparat din lume posibil. La dispozitia vizitatorilor stau bufete clasice cu specific international, preparate din bucataria ruseasca pot fi servite intr-o sala imansa si foarte eleganta, preparate proaspete din bucataria frantuzeasca si delicatese ale bucatariei turcesti si mediteraneene vor delecta turistii cu destula dare de mana. Pivnita de vinuri poate satisface gusturile celor mai pretentiosi consumatori. Oaspetii pot servi cina inconjurati de splendoarea a cinci acvarii gigantice cu pesti exotici. Spectacole deosebite de muzica si lasere au loc periodic iar seara oaspetii se pot distra in clubul de noapte al hotelului.

Hotelul dispune de o piscnina extraordinara exterioara si de un teren de golf ce poarta semnatura lui Jack Nicklaus, care in opinia multora este cel mai mare jucator de golf al tuturor timpurilor. Hotelul are si o sala de cinema dar si un amfiteatru unde au loc spectacole dintre cele mai diverse. Pe langa o multime de facilitati de infrumusetare si spa hotelul mai are si terenuri de tenis, basket, volei, squash si bowling. O noapte petrecuta intr-un apartament la acest hotel costa aproximativ 18.500 de euro.

Galerie foto Mardan Palace, Antalya Turcia.

Hotel de sapte stele Antalya, Turcia Hotel de sapte stele Antalya, Turcia Hotel de sapte stele Antalya, Turcia Hotel de sapte stele Antalya, Turcia
Hotel de sapte stele Antalya, Turcia Hotel de sapte stele Antalya, Turcia Hotel de sapte stele Antalya, Turcia Hotel de sapte stele Antalya, Turcia
Hotel de sapte stele Antalya, Turcia Hotel de sapte stele Antalya, Turcia Hotel de sapte stele Antalya, Turcia Hotel de sapte stele Antalya, Turcia

2 thoughts on “Hotel de sapte stele in Antalya, Turcia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.