My Travel Guru

Idei pentru un weekend romantic si ieftin

Agitatia vietii de zi cu zi si programul de multe ori foarte incarcat lasa cuplurilor de indragostiti foarte putin timp pentru a isi exprima dragostea si afectiunea. Sfarsitul de saptamana ramane probabil singurul moment in care partenerii de viata pot incerca sa reaprinda scanteia unei relatii care poate fi de multe ori stinsa de programul incarcat.

Un city-break poate elibera mintea de stres si poate chiar ajuta cuplurile sa se inchege mai bine. De asemenea un city break romantic planificat din timp poate fi si foarte convenabil ca pret. Cheia unui astfel de weekend romantic relativ ieftin este planificarea si explorarea unor idei noi. Cateva idei pentru un weekend romantic si interesant care nici nu face o gaura mare in buget, pot fi gasite in randurile de mai jos.

Weekend romantic si ieftin

Weekend romantic si ieftin

Prima idee este o vacanta pe plaja, o destinatie aproape de mare. Impachetati si alegeti cea mai izolata plaja cu putinta. Aici puteti cauta cazare ieftina la particulari pentru a minimiza cheltuielile pe cat posibil. O astfel de escapada va permite sa va bucurati de frumusetea plajei si a marii. Compania celui drag poate compensa lipsa confortului si poate fi mai placuta decat orice hotel de lux.

O scurta vacanta la munte alaturi de persoana iubita poate fi si ea o idee reusita de weekend romantic. Camparea la marginea padurii nu poate decat sa aduca romantismul inapoi intr-o relatie stresata de viata de zi cu zi dar va poate permite si sa admirati natura in toata frumusetea ei. Imaginati-va o plimbare dimineata devreme cu pasarele ciripind si fara nimeni altcineva in jur, inchipuiti-va ca numarati stelele langa un foc impreuna cu persoana iubita dupa o cina in aer liber sau lasati-va pur si simplu creativitatea sa isi faca de cap si in mod sigur o escapada de weekend va adauga mai mult romantism vietii de cuplu.

Puteti planifica o astfel de escapada pe cont propriu sau puteti contacta o agentie de turism pentru a cumpara un pachet turistic la un pret convenabil. Exista multe optiuni disponibile la agentiile de turism si de multe ori sunt indeajuns de maleabile pentru a se putea mula pe cerintele fiecaruia.

Intotdeauna alegeti o perioada de extra-sezon pentru a planifica weekenduri romantice si ieftine in acelasi timp. Acest moment aduce cu el oferte mai bune si o gama mai variata de oportunitati de cazare. Pentru o vacanta pe plaja, chiar si o perioada cu un risc crescut de ploaie poate fi foarte romantica. Marea are frumusetea sa chiar si atunci cand ploua afara. Locul pe care-l alegeti pana la urma are cea mai putina importanta, din momentul in care partenerii de viata isi propun sa petreaca un weekend romantic impreuna. Inconjurati de dragostea partenerului orice mini-vacanta poate fi foarte romantica si poate condimenta o relatie, transformand-o intr-un mod radical si pozitiv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.