My Travel Guru

Lux si eleganta in Santorini

Cine crede ca pentru hoteluri de lux cu privelisti care iti taie respiratia trebuie sa calatoresti jumatate de glob, se inseala. Desigur poate Maldive sau Bahamas suna mai exotic dar ce ziceti de acest hotel din Santorini, Grecia?

Situat in satul Imerovigli pe insula Santorini din Grecia, hotelul CSky este ridicat pe varful unei stanci la 300 de metri peste nivelul Marii Egee. Hotelul se afla la numai cateva minute distanta de Fira, capitala insulei Santorini ceea ce face din acest hotel de lux o destinatie care ofera atat intimitate cat si acces facil la toate barurile, cafenelele si magazinele din oras. De la hotel se ajunge usor cu masina si la Aeroportul International din Santorini.

Dar de ce sa mergeti cu masina de la aeroport cand hotelul ofera transfer cu elicopterul pentru oaspetii sai cu dare de mana. Cel mai probabil nici nu exista altfel de turisti, avand in vedere ca cele mai iefinte camere de la acest hotel pornesc de la 270 de euro si ajung si la 900 de euro pe noapte. Hotelul este destinat in exclusivitate adultilor, in principal datorita felului in care sunt construite piscinele cu privelisti extraordinare. Pana cand veti avea ocazia sa petreceti cateva nopti la acest hotel recent construit in Santorini va lasam sa admirati cateva poze mai mult decat sugestive 🙂

[TABLE=3]

One thought on “Lux si eleganta in Santorini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.