My Travel Guru

Nu e oras in lume ca Sydney

Sydney este cel mai vechi si in acelasi timp cel mai mare oras din Australia.

Atmosfera relaxanta si stilul de viata din Sydney fac din acest oras una dintre destinatiile turistice cele mai placute din intraga lume. Localnicii sunt prietenosi, plini de energie si cu o abordare foarte vesela asupra vietii. Acest lucru a fost observat de toata lumea dar mai ales de turistii care au venit in Sydney in timpul Jocurilor Olimpice din 2000.

Sydney, Australia

Sydney, Australia

Cand vine vorba de ce oras din Australia are un caracter cu adevarat global, nu exista nimeni care sa conteste ca acest oras este Sydney. Un simt deosebit al bunului gust, dragoste fata de sport si manifestari exuberante cum ar fi cele de Anul Nou sau de Ziua Australiei fac din Sydney un oras cosmopolit fata de care se manifesta interes pe intreg mapamondul.

In Sydney poti ajunge foarte usor oriunde din centrul orasului. Portul din Sydney este ca un loc de joaca natural, un factor dominant intre obiectivele turistice ale orasului. Sydney ofera turistilor sai o gama foarte variata de evenimente culturale, o diversitate culinara remarcabila dar si o arhitectura impresionanta atat contemporana cat si coloniala. Plajele orasului si cinci parcuri nationale majore contribuie la transformarea unei vacante in Sydney intr-o experienta de neuitat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.