My Travel Guru

Poza saptamanii – Pamukkale, Turcia

Pamukkale este un loc unic in lume, faimos pentru formatiunile sale geologice foarte interesante dar si pentru obiectivele istorice din zona

Pamukkale, Turcia

Pamukkale, Turcia

De-a lungul a mii de ani, apele bogate in calciu au construit depozite de culoare alba care fac din peisajul de astazi unul cu adevarat spectaculos.

4 thoughts on “Poza saptamanii – Pamukkale, Turcia

 1. Ralucutza

  E foarte frumoasa poza saptamanii, am fost si eu in turcia anul asta, insa nu am ajuns pana la Pamukkale, imi pare tare rau. Mi-am propus sa mai merg in turcia inca o data si cu siguranta nu o sa mai ratez sa vizitez Pamukkale.

 2. Mihaela

  Eu voi merge in Turcia in septembrie si am pe lista de obiective si Pamukkale. D-abia astept sa vad minunatia asta a naturii.

 3. Razvan Pascu

  Si eu am in plan un circuit prin toata Turcia pt ca e super frumoasa. Iar Pamukkale si Capadochia imi plac la nebunie. Daca ajungi inaintea mea, astept feedback. 🙂

 4. Dana

  Si eu numai ce m-am intors din Turcia, si din Pamukkale, loc pe care mi l-am dorit foarte mult sa-l vad. Nu se ajunge atat de usor acolo, iar daca ajungeti in Turcia, nu se poate rata asa ceva!!! Ceea ce simti cand esti acolo nu se poate reda in cuvinte. Este intradevar o minune a naturii !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.