My Travel Guru

Retraieste copilaria la Disneyland Paris

Parcul de distractii Disneyland Paris este locul unde va puteti distra cu intreaga familie.

Excursiile la Parcul Disneyland Paris pot insemna momente de neuitat pentru oricine, indiferent de varsta. Cele mai tari atractii ale parcului atrag o multime de turisti an de an. Fie ca este vorba de copii, parinti, tineri indragostiti sau batrani, toti reusesc sa petreaca momente foarte placute la Disneyland Paris.

Disneyland Paris

Disneyland Paris

Disneyland Paris este una dintre destinatiile de vacanta cele mai populare din Europa si se compune din doua parcuri tematice – Disneyland Park si Walt Disney Studios Park. Tot in Disneyland Park exista si Disney Village dar si sapte hoteluri tematice si Disneyland Golf. Situat cam la 32 de kilometri distanta de Paris, are aproape o cincime din intreg Parisul ca suprafata. Disneyland Paris se mandreste cu faptul ca a adus aici milioane de vizitatori de la deschiderea din anul 1990 si pana in prezent.

Situat extrem de aproape de capitala Frantei, Disneyland Paris mai beneficiaza si de faptul ca la doar doua ore si 40 de minute de mers cu Eurostar se gaseste capitala Marii Britanii, Londra. Desi nu se numara chiar printre destinatiile turistice cele mai chic din Franta, Disneyland Paris este o oportunitate de a face fericiti parintii si copiii deopotriva.

Chiar in Disneyland Paris exista sapte hoteluri dotate cu piscine, sali de forta, terenuri de tenis si alte facilitati cum ar fi calarie pe ponei pentru cei mici. Toti oaspetii acestor hoteluri se pot bucura de sansa de a intalni si mai multe personaje din lumea Disney. Aceste hoteluri ofera sejururi complete dar si pachete ce includ sederi de o noapte sau doua cu permis de intrare in Disneyland Paris inclus. Din cauza faptului ca Disneyland Paris este o destinatie atat de populara s-au deschis si alte hoteluri la o distanta foarte mica de parc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.